Wij brengen het beste naar boven.

...
Informatie

Je bent bij ons geen nummer.

...
Informatie

Je werk betekent iets.

...
Informatie

De luxe om je talenten ten volle te gebruiken.

...
Informatie

Je problem solving kwaliteiten worden benut.

Openstaande vacatures


Wij zoeken geregeld nieuwe freelance consultants in meerdere vakgebieden. Onze core business bevindt zich in logistiek, supply chain en transport. Door de jaren heen is dit uitgebreid naar administratie, bedrijfsmanagement, public relations en marketing. Heden ten dage zijn wij actief in vele vakgebieden en bieden wij bedrijven onze vakkundige diensten aan.
Je bent geen 'vakidioot', maar iemand met een ruime kennis die een helicopterview kan behouden en zich kan focussen op de totaaloplossingen voor de klanten.
Je bent een pragmatisch denker, je kan processen grondig analyseren en de bottle necks er uithalen. Je kan ook nieuwe, verbeterde processen uitdokteren. Efficiency handling kent voor jou geen geheimen. Je bent een geboren problem solver.Je bent communictief heel sterk. Je kan vlot rapporten en statistieken maken. Je bent handig met de Office toepassingen. Extra programma kennis kan voor de verschillende vakgebieden een plus zijn.
Je kan je als consultant vrijmaken voor een project met een duurtijd afhankelijk van het bedrijf van 3, 6, 12 of meer maanden.
Je bent in het bezit van een geldig BTW nummer. (Je mag uiteraard gebruik maken van je vennootschap.)
Een consultant hoeft geen ingenieur te zijn, consultants met meerdere jaren praktijkervaring zijn evenzeer welkom.
Je wordt als consultant betaald op basis van dagprestaties.
Interesse stuur je CV en begeleidend schrijven naar : jobs@cttl.eu