Meer dan 10.000 jaar ervaring onder 1 dak.

Voor elk probleem is er een oplossing.

Voor elk probleem is er een oplossing, vanuit deze gedachte vertrekken wij wanneer wij een opdracht aanvaarden. Inderdaad u leest het goed, wanneer wij een opdracht aanvaarden, bij onrealistische verwachtingen of niet haalbare projecten gaan wij u dit (eerlijkheidshalve) melden met de reden. Consultancy to the Limit werkt enkel met freelance consultants, die inzetbaar zijn voor korte, middellange of lange projecten. Onze consultants werken van begin tot einde aan uw project. Bedrijven maken in het overgrote deel van de projecten van onze diensten gebruik wanneer pogingen door oandere consultancybedrijven falen of wanneer de eigen medewerkers het bos door de bomen niet meer zien. Onze core business was oorspronkelijk transport en logistiek maar is ondertussen uitgegroeid tot talrijke vakgebieden. Onze consultants zijn vakmensen, geen vakidioten, wat inhoudt dat zij het totaal plaatje zien vanuit hun helicopter view waardoor zij het totaalbeeld kunnen afwegen ten opzichte van de diverse problemen. Daarnaast starten onze consultants ook nieuwe projecten op en leren zij uw personeel op om op de meest performante en efficiente manier te werken. Wij vervangen ook uw medewerkers wanneer deze voor lange tijd uitvallen door ziekte of ongeval (enkel voor projecten waar het bijna onmogelijk is om geschikt personeel te vinden).


In tegenstelling tot de meeste bedrijven actief in onze sector kiezen wij resoluut voor freelance medewerkers. Een bewuste strategie, die ons geen windeieren legt. Wij kunnen ten allen tijde de juiste freelancers sturen.

Actief in 12 landen.

Momenteel zijn er 17 actieve projecten.

Onze zusterbedrijven zijn ook actief in de Verenigde Staten en Canada. Halfweg 2020 starten wij ook op de Aziatische markt.


Wij respecteren de privacy van onze klanten, wat inhoudt dat wij geen reclame maken voor onze afgesloten projecten, wij komen in de meeste gevallen pas in actie wanneer collega bedrijven deadlines niet halen of er niet in slagen u een complete oplossing aan te bieden.